Garson

Garson POS je jedan od najpopularnijih programa za ugostiteljstvo na našem i tržištu regiona. Poznat je po svom interfejsu, naprednim funkcijama i različitim mogućnostima prilagođavanja.

Hotelier

Hotelier je sistem koji se sastoji iz nekoliko modula, aplikacija i softverskih rešenja koje omogućavaju upravljanje svim segmentima poslovanja u hotelu.

Partner Tech

Partner tech je proizvođać visoko kvalitetnog POS hardvera. Asortiman sadrži All in One računare, monitore, štampače skenere i još mnogo toga.

Shuttle

Shuttle pruža pristupačne All in one računare odličnog kvaliteta. Veličina i težina je mala, te je perfektan za biznise koji raspolažu sa limiitiranim prostorom. Mobilnost je njegova najveća prednost.

Mettler Toledo

Najveći svetski proizvođač industrijskih vaga i opreme za merenje težine. Made in Switzerland!

Magner

Brojačice novca izvrsnog kvaliteta, sa najnovijim i najinovativnijim softverom. Široki izbor valuta, praćenje novčanica po serijskom broju i mnogo toga...


O nama

KRAFT NT je kompanija koja postoji preko 15 godina. Našom preciznošću i širokom lepezom asortimana smo zaradili povjerenje korisnika. Od restoranskog i hotelskog softvera, do opreme za maloprodaje i banke, pravo smo rješenje za biznise koji žele brzo i pouzdano poslovanje.